Visie

Waterspiegels

Ziaqua betekent waterspiegels, water is leven.

Water verbindt ons allen en is levensenergie in een oneindige flow. Ziaqua biedt vrije open ruimte in zelfonderzoek en samenzijn. Het concept Kunst & Fantasiemeesters verenigt kunst en spiritualiteit in een oneindige bron van creativiteit.

Visie

Menselijke ruimte  Ziaqua biedt een vrije leerplek waar fantasie en techniek, ontspanning & inspanning elkaar afwisselen. Als beweger leer je alles over ruimte. Menselijke ruimte te geven aan een ander, samen de ruimte te delen en ook deze te nemen voor jezelf. Ruimte visualiseren en voelen is van wezensbelang, zo bots je letterlijk en figuurlijk niet tegen de ander. Het kernpunt is verbondenheid.

Creatieve ruimte beleven door verbeeldingskracht. Letterlijk en figuurlijk bouwen we samen onze ruimte. In het onderzoek van beweging ontstaan vormen van transformatie en verwondering. Een fascinerende zoektocht in samenspel waarbij ieder individu een verandering is als schakel voor het geheel. Het kernpunt is visualiseren en heelheid ervaren.

Kwalitatieve ruimte Fysieke ruimte voor jezelf vergt aandacht, discipline en geduld door beoefening van beweging: waterwandelen, yoga, meditatie en visualisaties. Je ontdekt meer ruimte in je lichaam en wordt vanzelf licht en soepel. Door verdieping en herhaling van de basis oefeningen merk je vooruitgang en ontstaat de kwaliteit van zachtheid. Muzieksferen nemen je mee op een innerlijke reis van zelfbewustwording. Het kernpunt is een lange adem, groei en bloei. 

Lijfspreuk ” Het leven is vallen en opstaan, het liefst soepel!”