Visie


Waterspiegels

Ziaqua betekent waterspiegels, water is leven.

Water verbindt ons allen en is levensenergie in een oneindige flow. Ziaqua biedt vrije open ruimte in zelfonderzoek en samenzijn. Het concept Kunst & Fantasiemeesters verenigt kunst en spiritualiteit in een oneindige bron van creativiteit.

Visie

Menselijke ruimte  Ziaqua biedt een vrije leerplek waar fantasie en techniek, ontspanning & inspanning elkaar afwisselen. Als beweger leer je alles over ruimte. Menselijke ruimte te geven aan een ander, samen de ruimte te delen en ook deze te nemen voor jezelf. Ruimte visualiseren en voelen is van wezensbelang, zo bots je letterlijk en figuurlijk niet tegen de ander. Het kernpunt is verbondenheid.

Creatieve ruimte beleven door verbeeldingskracht. Letterlijk en figuurlijk bouwen we samen onze ruimte. Met de eenvoud aan materialen creëren we een wonderlijke wereld aan mogelijkheden. Het is een fascinerend zelfonderzoek waarbij ieder individu een verandering is als schakel in het geheel. Inspireer elkaar. Volg je dromen, zo wordt je een fantasiemeester van jezelf. Het kernpunt is passie, blijheid en heelheid ervaren. 

Kwalitatieve ruimte nemen voor jezelf vergt aandacht, discipline en geduld door beoefening. Door verdieping en herhaling van de oefeningen merk je vooruitgang, dit schept zelfbewustwording, voldoening en zachtheid. Muziek kan hierbij ontspanning bieden, zo ook meditatie. Creëer ruimte voor harmonie. Het kernpunt is een lange adem, groei en bloei. 

Lijfspreuk ” Het leven is vallen en opstaan, het liefst soepel!”