Circus - act Leeuwentemmen

Leeuwentemmen & tijgerkids

Zie jij jezelf al in de rol van een panter met de enige ‘echte’ Leeuwentemmer Ziaqua? Zien is geloven. Heb jij echte tijgerkracht of ben je leeuwensterk? We spelen de Leeuwen-Act in het circus. De circuspiste komt tot leven met de hoepels in samenspel. We bouwen samen met hoepels een leeuwentunnel, de leeuwenkooi en duiken door ‘vuurhoepels’. Welkom, kies je rol als tijger, jaguar, zwarte of roze panter. We zijn vol leeuwenmoed, stapeldol met acrobatiek en tonen grappige lichaamskunstjes. De show is pas echt compleet met circusmuziek en de Leeuwentemmer Ziaqua in een wervelende choreografie.

Met leeuwentemmer Ziaqua is ieder kind een leeuw en ook nog koning. Je ontdekt dat je sterker bent dan je denkt en samen meer kunt. Circus Ziaqua leert je als choreografe spelenderwijs alles over het begrip ruimte. Creatieve ruimte is met fantasie de ruimte samen vormgeven door hoepels, je leert ruimtelijk inzicht. Sociale ruimte is samenspelen en te geloven in jezelf, je leert geduldig te zijn met jezelf en de ander. Oefening baart kunst! In de circuspiste als groep is er ook ruimte voor het tonen van je favoriete kunsten als individu, een solo-act. Spelenderwijs overwin je je podiumvrees en ontdek je dat je een meester bent geworden van jezelf als circusartiest.

Doelgroep: voor kinderen vanaf 4 ~ 7 jaar

Ziaqua circus act Leeuwentemmen & tijgerkids op lokatie:

De Zeeheld, Wereldschool, Spaarndammerhout school, de Meander, Kinderlab 111, Circus de Banne, Circus Bravo, Circus Elleboog wijkt uit in Noord, de Botteloef, De Driemaster, Montessorischool boven ’t IJ, IJdoorn school, Linnaeusschool, Lidwinaschool, De Springplank, Mgr.Bekkers, Annie M.G.Schmidt, Zeven zeeën, BC het Zwanenmeer, De Vier Windstreken, Amstelmeerschool, Kinkerbuurtschool, St.Vrolijkheid, de Achthoek, Montessorischool Landsmeer, Willibrordschool, Theatraal IJburg, Klimop, As-Siddieq, Het Vogelnest, Krijtmolen, De Eilanden en Blauwe zaal Zonnehuis

Voor meer informatie of eventuele boekingen, neemt U gerust contact op

© all rights reserved Ziaqua 2020~1999

Save

Save