Circusdans

Circusdans & samenspel

Circusdans is een ware ontdekkingsreis. Spelenderwijs leer je circustechnieken. Je oefent lichaamskunsten en leert de behendigheid van te dansen met attributen: hoepels, ballen, touwen, danslinten, ringen, dansstokjes en sjaals. Op de maat van de muziek toveren we in samenspel schitterende dansmotieven tevoorschijn in de ruimte. Het is een kleurrijk schouwspel vol fantasierijke theatrale effecten. Dankzij verbeeldingskracht maken we een wervelende circus-act samen en presenteren deze voor publiek. Nu ben je een meester geworden van jezelf. Wie weet wens jij een echte circusartiest te worden!

Circus Ziaqua maakt originele groep choreografieën en biedt ook ruimte voor eigen solo-kunsten met humor. Plezier staat voorop. Stap voor stap overwin je je podiumvrees en je zult zien: Oefening baart kunst! 

Circusdans ZiaQua komt tot leven in de gymzaal van school, een danszaal, het theaterpodium, een festival of schoolfeest.

Doelgroep: voor kinderen in het Basisonderwijs of tieners in het Voortgezet Onderwijs.

Circusdans Ziaqua op lokatie

Circusspelen Talentcentrum Muziekschool Noord, SVP-Kunstpodium Westerpark, Kijk op de Wijkfestival Westerpark, Noorderpark festival, Fubu festival, Vriendendag Molenwijk, Uurtje voor je buurtje Waterlandplein, St.Vrolijkheid, Circusgym, circusgym As-siddieq, BC Zwanenmeer, De Zeeheld, Theatraal IJburg, Willibrordschool, Lidwinaschool, Springplank en Kidds to Move.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save