Ziaqua


Podium ZiAQUA

Podium Ziaqua komt tot leven met dans, circus-acts, bewegingstheater, yoga en muziektheater. Zo ook op maat voor culturele instellingen, theaterpodia, festivals, schoolprojecten en educatie in school.

Fantasie is mijn werk als kunstenaar en choreografe.

Mensen verbinden en hun magnetische aantrekkingskracht tonen boeit mij.

Een wereld verbeelden die verwondert, transformeert en je dromen raakt is mijn passie.

Choreografe

Muziek, choreografieën en tekenpennen dansen ritmisch als rode draad door mijn leven, als kunstenaar en choreografe. Na de voltooiing van de Gerrit Rietveld Academie en het onderzoek dans op papier werd ik podiumartieste als oosterse solo danseres Ziaqua. Daarna ontdekte ik de passie voor het lesgeven als docente en voltooide ik mijn boekpublicatie ‘Op vleugels’. Voor Muziekschool Amsterdam Noord – het Talentcentrum- maakte ik diverse groep choreografieën.

Danskunsten

Ziaqua dankt haar dansmeesters: Vooropleiding Moderne dans Mime Theaterschool | International Modern Dance classes Danslab | 5 Ritmes Gabriella Roth dance | Bharata Natyam dance Ashok Mohanraj | Ashtanga Vinyasa Yoga Anna Stella | Egyptische dans Momo Kadous | Jeannine Korrelboom | Çiftetelli dance & zills Dunya | Salemate Senegalese Afrikaanse dans.

Educatie & Methodiek

Social bewogen met een hart voor cultuureducatie, blijft Ziaqua leren als docente. Zij volgt jaarlijks Meet-up’s en trainingen voor vakdocenten en leerkrachten mede via MOCCA en Pakhuis de Zwijger. Eerder voltooide zij een halfjaarlijkse training Tripple PPP Positief opvoeden voor tieners. Als pedagogisch medewerker (oproepkracht) was zij werkzaam voor de Kinderopvang, zowel voor het Kinderdagverblijf als de BSO. Tevens voltooide zij diverse trainingen o.a. bij de De Opvoedpoli met als specificatie Gedragsproblematiek, zo ook de Vreedzame Wijk methode spreekt haar aan. Ziaqua ondersteunt Wereldburgerschap in het Onderwijs.

Lees meer, Methodiek Visie Ziaqua

Save

Save

Save

Save

Save