Fantasiemeesters


Welkom bij het Keuzeaanbod van Kunsteducatie & Fantasiemeesters!

Ziaqua is aanbieder voor inschool en naschool. Ziaqua is tevens werkzaam als Creatief inval docent, met plezier verzorgt zij een gehele schooldag.

Ziaqua neemt je mee op wereldreis d.m.v. bewegingstheater, muziek, circus acts en tekenkunst. Met behulp van eenvoudige materialen, verbeeldingskracht en inventiviteit, biedt zij middels oefeningen ruimte tot zelfonderzoek. Het materiaal transformeert in betekenis en weerspiegelt een wereld van wonderlijke mogelijkheden. Dankzij haar achtergrond als choreografe weet zij de groepsdynamiek aangenaam te stroomlijnen in samenspel. Als ervaren beeldend kunstenaar kan ze eenieder coachen in solo presentaties. Sociaal bewogen als zij is, verdiept zij zich graag in het hart van cultuureducatie. Ook jij kan een Fantasiemeester worden door zelfdiscipline en overgave aan je passie in heelheid.

Annemieke van Westerloo; “Sinds een paar maanden volg ik de Kunstklas van Ziaqua. Ziaqua weet mij elke keer te verrassen. Met haar manier van lesgeven slaat zij elke keer nieuwe wegen in en weet ze mij, te motiveren en triggeren, enthousiasmeren door haar eigen enthousiasme en visie op de kunst. Ze leert mij naar kunst te kijken, erover na te denken, te maken op een manier zoals ik nog nooit gedaan heb.

Voor meer informatie over Kunsteducatie & Fantasiemeesters of eventuele boekingen, neemt U gerust contact op met Ziaqua