Yoga

Yoga

Ziaqua biedt unieke yoga lessen, zij is ook een Indiase klassieke danseres en podiumartiest. Spelenderwijs maken de deelnemers kennis met de geheimen van het verre India dichtbij. Je leert technieken zoals mediteren, visualisaties, dieren poses en lichaamskunstjes.

Yoga lessen voor jongeren

Mediteren en visualisaties brengt je in contact met ontspannen ademen en je te verbinden met de natuur. Het is als dagdromen. Zie jezelf zitten tegen een boom? Welke boom kies jij? Welk seizoen of kleur kies je? We groeten de zon en regenboog…

De Dierenposes geven je kracht en souplesse. We leren de poses van de olifant, tijgerknoop, kameel, vogel, vlinder, aap of laten alleen de ogen dansen van de krokodil.

Lichaamskunstjes zijn als levende standbeelden – zie je ons al staan in de pose van Shiva, Ganesha of Hanuman? Door met discipline de oefeningen te herhalen, ontdek je vanzelf vooruitgang. Het is een genot iedereen te zien stralen en glimlachen van plezier.

Yoga Ziaqua op lokatie

 Basisschool NoordRijk, De Ark, Vogelnest, Buikslotermeerschool, De Klimop, Krijtmolen, Amstelmeerschool, Yogaschool Noord, Indiase dans de Satelliet, Diwali Lichtjesfeest, Bollywoodfeest Muziekschool Noord

Voor meer informatie of eventuele boekingen, neemt U gerust contact op

© all rights reserved Ziaqua 2018 ~ 1999

Leeuwentemmen

Circusdans

Yoga

Ziaqua

Docente

Podium

Agenda 

home

 

 

 

Save

Save

Save

Save